donderdag 10 oktober 2019

Blikjes uit Helmond. Bedrijfsbezoek Can-Pack

08:00 uur
Ontvangst bij Can-Pack (zonder ontbijt)
10:00 uur
Afsluiting

Ook voor het tweede bedrijfsbezoek blijven we dit jaar in Helmond. In 2017 en 2018 had hij het te druk met de opstart, in 2019 ontvangt general manager Marco Snoeren ons graag. Het gaat goed met de Helmondse vestiging van Can-Pack, producent van blikjes voor bier en frisdrank. Het Eindhovens Dagblad mocht bij de opening in 2017 een kijkje nemen in de fabriek en sprak met Marco Snoeren. Nu zijn wij aan de beurt en horen we welke ontwikkeling deze wereldspeler doormaakt.

Aanmeldingen

Ook aangemeld

Danny Cox
Taxibedrijf van der Zanden

Guido van Dooren
Sales Marketing Support

Adriaan van den Heuvel
Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

Peggy Nooyen
Volar Coaching