donderdag 12 september 2019

Jong ondernemen. Zo doe je dat? (Diner en spreker)

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
18:30 uur
Aanvang 3-gangen diner
20:30 uur
Gastspreker Thijl Klerkx
22:00 uur
Netwerkborrel

Het aantal zeer jonge ondernemers neemt al jaren toe. Wat is hun motivatie om (zo) jong te beginnen en hoe pakken zij het aan? De 24-jarige Thijl Klerkx is al zijn halve leven ondernemer en nu onder andere lid van de Young Advisory Board (YAB). Donderdag 12 september deelt hij zijn verhaal met Ondernemers Peelland. Ook benieuwd naar zijn verhaal? Meld je aanen kom kennismaken.

Thijl Klerkx begon met een webhostingbedrijf en richtte zich daarna op de wereld van gezond eten. Twee jaar terug begon hij de startup Dayli, een supersnelle bezorgservice voor gezond en betaalbaar avondeten. Dat bleek een hoog competitieve wereld en Dayli haalde het niet. Een leerzame tijd. Inmiddels adviseert Thijl bedrijven bij strategische vraagstukken en het bouwen van software en websites. Daarnaast zet hij de eerste stappen richting een nieuwe startup. Thijl neemt ons mee in zijn manier van ondernemen en wat hem succesvol maakt. Wat is de toekomst?

Tijdens een heerlijk drie gangen diner maak je kennis met de leden van Ondernemers Peelland en krijg je een minuut de kans jezelf voor te stellen. Na het diner vertelt Thijl Klerkx zijn verhaal en delen we vragen en ervaringen. Napraten doen we bij de borrel. Een deel van de avond bijwonen kan natuurlijk ook.

We zijn te gast bij Hotel Westende aan de Steenweg 1 in Helmond. Parkeren kan achter het hotel en in parkeergarage Boscotondo (Frans Joseph van Thielpark 1)

Kom je graag eens kennismaken. Schrijf je dan in:
Via deze pagina schrijf je je in voor diner (€35,00 inclusief een drankje) + Thijl Klerkx
Klik hier als je alleen voor Thijl Klerkx wilt komen.
Graag tot ziens op donderdag 12 september.

Aanmeldingen

Ook aangemeld

Noortje van den Heuvel
Benchstars

Guido van Dooren
Sales Marketing Support

Danny Cox
Taxibedrijf van der Zanden