vrijdag 31 mei 2024

Koken met Koen

Op 30 mei 2024 zijn wij voor de derde maal bij onze geweldige en vernieuwende kok Koen. Ook ditmaal een verrukkelijke viergangen maaltijd met heerlijke wijnen. En natuurlijk de gezelligheid van onze club.

donderdag 18 april 2024

Bezoek Knippenbergcollege

Een boeiende kennismaking met het nieuwe gebouw.

vrijdag 15 december 2023

Heerlijk eten en een geweldige lezing door Freek Teunen

Na een fantastisch driegangenmenu in Golden Tulip Hotel West-Ende in Helmond een intrigerend en boeiend verhaal over Virtual- en Augmented Reality door Freek Teunen. Bekijk de nieuwe werkelijkheid: VR and more

zaterdag 18 november 2023

Bedrijfsbezoek Dierenrijk

Op woensdag 15 november 2023 waren we te gast bij Dierenrijk, met een omvangrijke dierentuin gecombineerd met diverse speeltuinen. Sander van der Heul, de General manager gaf ons na de koffie een duidelijke uiteenzetting van alle ins en outs die het bedrijf, de medewerkers en de dieren aangaan. Daarna bezochten we de food store en diverse dieren verblijven. Een leerzame en bijzondere bijeenkomst.

zaterdag 14 oktober 2023

Diner en spreker: Maria Genova over Identiteitsfraude

Weer een heerlijk diner en een zeer interessant verhaal over zaken die ons allen aangaan: identiteitsfraude, cybercrime enz. We zijn weer extra met de neus op de gevaren gedrukt.

donderdag 14 september 2023

Diner en spreker Jouri Schoemaker

Na een heerlijk driegangenmenu in Golden Tulip Hotel West-Ende in Helmond een prachtig en boeiend verhaal over pitchen en het opzetten van de onderneming Pieter Pot door Joeri Schoemaker.

zondag 25 juni 2023

OP naar Den Haag

Ons jaarlijks uitje: ditmaal Den Haag, mooie stad aan de duinen. Al vroeg met de groep in de trein, even kijken of we compleet zijn (net een schoolreisje). Allereerst Escher in Het Paleis, een rondleiding langs de politiek, een lekkere lunch, de Gevangenenpoort en als afsluiting een walking diner. Maar wel weer in de trein, op naar ons mooie Peelland. Een gedenkwaardige dag!

zaterdag 27 mei 2023

Koken met Koen

Op 25 mei 2023 wederom een zeer gezellige bijeenkomst van Ondernemers Peelland. Wel onze handen laten wapperen om het bijzonder lekkere eten op ons bord te krijgen. Een en ander overgoten met heerlijke wijnen.

zaterdag 22 april 2023

Bedrijfsbezoek bij Stassar BV, natuursteen voor Huizen en Grafmonumenten

Prachtige natuursteen voor alles in en om uw huis en voor de toekomst de afsluiting.

zaterdag 18 maart 2023

De Fiod valt binnen

Op 16 maart een heerlijk driegangen menu in restaurant West-Ende te Helmond en een gezellige samenkomst, afgesloten met een boeiende en intrigerende lezing door Joost Boersma over de Fiot.

zondag 19 februari 2023

Geslaagde Algemene Ledenvergadering

Op 16 februari 2023 weer een gezellige bijeenkomst gehad in restaurant West-Ende.

vrijdag 14 oktober 2022

Lezing Bas Haring

Donderdagavond 13 oktober. Het team van het West-Ende restaurant serveerde ons een heerlijk 3-gangen diner in onze gezellige privé ruimte.