Pim van der Velden

Pim van der Velden

Veldsink Bekx

Voorzitter

Als zakelijk adviseur bij Veldsink Bekx in Mierlo ben ik dagelijks bezig met risicomanagement voor ondernemers. Ik zet mijn jarenlange ervaring als gecertificeerd Risk Management Consultant graag in voor onze klanten. Samen brengen we de bedrijfsmatige risico’s in beeld en zoeken een oplossing die past als een maatpak. Wij zorgen ervoor dat risico’s op het gebied van schade, zorg en inkomen maximaal zijn gedekt tegen een betaalbare premie. Veldsink Bekx is volledig onafhankelijk, dus u krijgt altijd de beste deal. Daar zorgen we voor zodat u zich kunt concentreren op úw corebusiness.

U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek als u nog geen klant bent.

Over Veldsink Bekx
Veldsink Bekx is onderdeel van Veldsink Holding in Nuenen met inmiddels 50 advieskantoren, veelal in Brabant en Zeeland. Wij bieden onze klanten graag een totaaladvies voor alle vormen van schade – leven -, zorg- en inkomensverzekeringen, hypotheken, consumptief krediet en bancaire diensten van RegioBank.

We zijn een onafhankelijke financiële dienstverlener. Naast een 30 tal eigen agentschappen bij vooraanstaande verzekeraars, werken wij intensief samen met het aan ons gelieerde volmacht bedrijf VCN en United Capital voor hypotheken en kredieten.

Ons team in Mierlo bestaat uit 23 vakkundige collega’s die uw belang als klant hoog in het vaandel hebben staan, met een sterke binding in de lokale netwerken.

Voor pensioenadvies raadplegen wij onze collega's van Veldsink Pensioen Consult.

Het makelaarskantoor van Frank Gruintjes is ook gevestigd in ons pand.