Anouk Goedhart

Anouk Goedhart

Anouk Goedhart

Heb jij wel eens het gevoel dat je niet alles uit je werk haalt? Dat je vastzit en in een sleur beland bent waar je niet blij van wordt? Je wilt écht heel graag anders maar hoe doe je dat dan? Mijn naam is Anouk Goedhart, Empowerment coach. Optimaal werkgeluk. Daar geloof ik in! De enige beperking die bestaat, is tot waar jij denkt dat je kunt gaan. Het verg

Singravendreef 35
5709 RH Helmond
0628256712
info@anoukgoedhart.nl
https://www.anoukgoedhart.nl

Heb jij wel eens het gevoel dat je niet alles uit je werk haalt? Dat je vastzit en in een sleur beland bent waar je niet blij van wordt? Je wilt écht heel graag anders maar hoe doe je dat dan?
Mijn naam is Anouk Goedhart, empowerment coach.
Optimaal werkgeluk: Daar geloof ik in! De enige beperking die bestaat, is tot waar jij denkt dat je kunt gaan. Het vergt persoonlijk leiderschap, doorzettingsvermogen en veel moed om daadwerkelijk de stappen te zetten om het vanaf morgen ook anders te doen. Maar het kan…jouw eigen geluk ligt binnen handbereik.

Tot een paar jaar geleden leefde ik nog niet vanuit mijn unieke talent en kracht. Tijdens mijn eigen innerlijke zoektocht naar optimaal werkgeluk stelde ik mezelf voortdurend vragen als:
> Ben ik gelukkig én succesvol in mijn werk?
> Haal ik het beste uit mezelf?
> Wie ben ik, wat zijn mijn talenten en hoe ga ik deze inzetten?
> Welk ontwikkelpad ga ik doorlopen om onderscheidend en vooral mezelf te zijn?
> Hoe ga ik zowel denken én doen?

Tijdens mijn reis bleef ik mezelf continu deze vragen stellen, groeide door in verschillende functies, ontwikkelde, overtrof mezelf en ontwierp zo mijn eigen rol(len) voor de toekomst…

Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten, hun waarde richting de toekomst van werk te vergoten en, net zoals ik, werkgeluk te optimaliseren. Altijd en overal zoek ik de verbinding op met de mens, het team of de organisatie. Ik communiceer transparant, heb een oprechte interesse en stel mij kwetsbaar op. Vanaf de start van onze samenwerking geef ik iedereen de ruimte om zichzelf (en elkaar) vanuit een veilige en vertrouwde omgeving verder te ontwikkelen. Dit altijd met een luisterend oor, positieve insteek en een gezonde dosis humor en zelfspot. Mijn manier van werken is creatief en altijd vanuit een maatwerk traject.

Kortom: mensen en organisaties inspireren, begeleiden en motiveren in het (her)ontdekken van ieders unieke talent en (werk)geluk. Want ik gun het iedereen om de beste versie van zichzelf te worden.