Gerard Bosmans

Gerard Bosmans

dr Knippenbergcollege/ Time4d

Waterleliesingel 7
5709pd Helmond
0492-554698
06-42321285
info@wieisdemol.nu

Welkom bij time4d

Welkom op de website van time4d. Een bedrijf dat zich bezig houdt met 3 activiteiten: 1) organisatie Wie is de Mol? (kijk binnenkort op www.wieisdemol.nu ) 2) verhuur van DJ apparatuur bestaande uit 2 Pioneer cd spelers CDJ 2000 Nexus en 1 mixer Pioneer 900 (ook via LuckyB Music) 3) structuurklokken voor het onderwijs. Op deze site kunt u terecht voor unieke klokken. Klokken die de tijd of de tijdsduur kunnen aangeven, maar dan anders dan anders.

Klokken van time4d zijn 1-dimensionale klokken waarbij de tijd niet wordt weergegeven op de analoge manier met twee wijzers. Ook niet op de digitale manier met uren en minuten.

Klokken van time4d bestaan uit een rij lampen. In een regelmatig tempo gaat steeds een extra lamp branden. Elke klant kan zelf de tijdsduur per lamp en het aantal lampen bepalen, zodat een klok ontstaat die voldoet aan de wensen van de klant. De nieuwste time4d structuurklokken (maart 2011, versie 4.0) hebben een usb-aansluiting waardoor u zelf via de software de klokken kan (her)programmeren. De klokken worden inmiddels op 3 middelbare scholen gebruikt, te weten het Dr.-Knippenbergcollege Helmond, Carolus Borromeus College Helmond en Augustinianum Eindhoven.