Ivon Geurts van Kessel

Ivon Geurts van Kessel

OAMKB Asten

OAMKB Asten wil ondernemers graag op een eigen manier helpen. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste, online automatisering, waarmee de ondernemer zo min mogelijk tijd kwijt is met de administratie en er altijd actueel inzicht in de cijfers is. Door deze manier van werken is er veel tijd voor persoonlijk contact en eigen initiatief vanuit Ivon.

Logtenstraat 41
5721 EX Asten
06-27407552
06-27407552
ivon.geurtsvankessel@oamkb.nl
http://www.onlineaccountantsmkbasten.nl

Ik ben Ivon Geurts van Kessel van accountantskantoor OAMKB Asten en wil ondernemers graag op mijn eigen manier helpen. Ik maak gebruik van de modernste, online automatisering, waarmee de ondernemer zo min mogelijk tijd kwijt is met de administratie en er altijd actueel inzicht in de cijfers is. Door deze manier van werken is er veel tijd voor persoonlijk contact en eigen initiatief vanuit mij om jou als ondernemer zo goed mogelijk en met de nieuwste ontwikkelingen bij te kunnen staan. Vanwege de vaste prijsafspraken weet je als ondernemer precies weet waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Met behulp van mijn empathisch vermogen, oprechte interesse en een luisterend oor kan ik met OAMKB Asten veel voor jou als ondernemer realiseren. Door jou, je onderneming en je gezin goed te leren kennen kan ik zorgen voor passende adviezen.

Persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer is voor mij erg belangrijk. Je moet als ondernemer kunnen groeien en de toekomst ingaan. Als er behoefte bij de ondernemer is, wil ik daar graag over sparren. Ondernemers die op een moderne manier werken, actueel inzicht in hun bedrijf willen en die een financiële planning voor de toekomst willen: die kunnen terecht bij OAMKB Asten!