donderdag 14 november 2019

Thema avond OP-Pub Quiz 2019

19:30 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
20:00 uur
Aanvang OP-Quiz 2019
22:00 uur
Netwerkborrel

Elkaar beter leren kennen tijdens een Pub Quiz bleek in 2018 een goede formule. We gaan voor de tweede ronde. Wie zijn die OP-leden eigenlijken wat doen ze zoal? Interessante informatie over jezelf en/of je mede-leden die tot leuke vragen kan leiden graag mailen aan aldi@aldischrijft.nl. Neem jij de wisseltrofee over van Mark van de Westerlo.

Het is aan het team van hotel Westende wel toevertrouwd dat we bij bier en borrel een aantal heerlijke hapjes geserveerd krijgen. Ontvangst is vanaf 19.30. De quiz begint om 20.00 uur. Dit is een bijeenkomst zonder diner en met extra veel plezier.

Deze avond is exclusief voor leden van Ondernemers Peelland.