donderdag 24 juni 2021

Ontdek de kracht van je stem – Josanne Toussaint

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
18:30 uur
Aanvang 3-gangen diner
20:30 uur
Ontdek de kracht van je stem
21:30 uur
Netwerkborrel

Ontdek de kracht van je stem

Wist je dat jouw stem voor een groot deel bepaalt hoe je overkomt? Hoe zet je jouw stem nou in om te overtuigen, te boeien en gehoord te worden? We leren het vanavond van Josanne Toussaint van buro Wijs!.

Josanne neemt ons mee in de wereld van je stem en laat de kracht van de stem zien en vooral ook horen. Haar missie: samen je persoonlijke geluid vinden zodat je als spreker kunt overtuigen, vertrouwen weet te winnen en krachtig je punt kan maken.

Zij heeft zich in de afgelopen vijftien jaar ontwikkeld tot expert op het gebied van stem, spraak en presentatie. Onder haar begeleiding zijn al vele politici, managers, docenten en bestuurders uitgegroeid tot bewuste sprekers die hun stem, spraak en houding weten in te zetten voor meer overtuiging, vertrouwen en daadkracht. Naast de training en coaching in het bedrijfsleven, politiek en onderwijs is Josanne als freelance docent presentatietechniek verbonden aan de IVA Business school en aan de paramedische opleidingen van NCOI en Pro-Education.

Laat je stem horen en meld je aan.

Kosten voor gasten
Diner: € 35,00 (inclusief een drankje)
Presentatie: je betaalt alleen je eigen drankjes (met munten, te koop bij de receptie van Hotel West-Ende)

Aanmeldingen

Ook aangemeld

ingrid van bussel
grow-ing

Mark Snijders
Trade3s.com

Eva Nijeboer
Nijeboer Strategic Sustainable Consultancy / Innovatiehuis De Peel