donderdag 30 september 2021

Bijeenkomst 30 september 2021 met diner en spreker Jeroen Adriaans

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
18:30 uur
Aanvang 3-gangen diner
20:30 uur
Presentatie door Jeroen Adriaans
22:00 uur
Netwerkborrel

Op donderdag 30 september ontvangen we Jeroen Adriaans.

Na het onderbroeken avontuur bij Bamigo is Jeroen in 2018 zijn nieuwe onderneming E-Expansion gestart. Met E-Expansion helpt Jeroen met zijn team andere ondernemers succesvol(ler) te maken. Naast het helpen van andere ondernemers heeft Jeroen ook een handje vol eigen bedrijven/concepten opgericht. Het bekendste voorbeeld wat je bijna niet hebt kunnen missen in de media (radio, TV, kranten, internet etc.) is Undiemeister®!

Waarom nou juist weer in de onderkleding? Ondergoed is het belangrijkste kledingstuk en daarmee goed voor een megamarkt. Helaas heeft textiel tot op heden ook een kanttekening vanwege de mega impact op het milieu… De Brabantse ondernemer Jeroen Adriaans (34 jaar) weet het beste van twee werelden met groot succes te verenigen. Eerst veroverde hij de markt via Bamigo met bamboe ondergoed en nu is hij samen met zijn compagnon hard op weg om daar op duurzame wijze nog een stap overheen te gaan met Undiemeister® (en de door Undiemeister gepatenteerde stof Mellowood®).

Naast Undiemeister® heeft Jeroen Adriaans nog meer ondernemingen op zijn naam staan zoals Dryly®, Ghazoo, Sanisolid etc. Het E-commerce bedrijf E-Expansion fungeert daarin als de grote slagader van de verschillende ondernemingen.

Zien we je donderdag 30 september? Meld je aan!

Kosten voor gasten:
Diner: € 35,00 (inclusief twee drankjes)
Alleen presentatie: je betaalt alleen je eigen drankjes (met munten, te koop bij de receptie van Hotel West-Ende)