Peter Verstappen

Peter Verstappen

Trovatello Verstappen Advocatuur en Mediation

Sinds 1996 advocaat. Sinds het jaar 2000 volledig gespecialiseerd in het familierecht en ook in het erfrecht.

Mierloseweg 2
5707 AL Helmond
0492-591299
06-23337788
verstappen@trovatelloverstappen.nl
http://www.trovatelloverstappen.nl

Sinds 1996 advocaat. Sinds het jaar 2000 volledig gespecialiseerd in het familierecht en ook in het erfrecht. Opleidingen gevolgd bij de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (VFAS) en aangesloten bij de MediatorsFederatie Nederland.

In de uitoefening van mijn praktijk geloof ik in de dingen die voor mij ook in het privéleven belangrijk zijn. Ik ga samen met mijn cliënten altijd op zoek naar consensus. Pas als er dat niet kan komen staat de weg naar gerechtelijke instanties open. Ik ben daar ook helder in naar (potentiële) cliënten toe. De cliënt is wel koning maar niet altijd de baas. Ook na vele jaren, juist na alle ervaringen in die jaren, vind ik het nog steeds zeer eervol om cliënten in de laatste fase van een huwelijk te mogen begeleiden. Of dat nu is als mediator of als eenzijdige advocaat. Ik heb daarbij een juridische bril op maar ook oog voor de mens achter de zaak, dat kan nu eenmaal niet anders.

Hebt u een geschil of probleem in verband met echtscheiding, verbreking van een samenleving of een andere familierechtelijke zaak (alimentatie, ouderlijk gezag, familievermogensrecht) of weet u niet wat u te doen staat bij een overlijden van een dierbare, neemt u gerust eens contact op.