donderdag 10 september 2020

“Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd.” – Bas Nijhuis

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West Ende
18:30 uur
Aanvang 3- gangen diner
20:30 uur
Gastspreker Bas Nijhuis
22:00 uur
Netwerkborrel

"Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd."

Op donderdag 10 september ontvangt Ondernemers Peelland Bas Nijhuis, scheidsrechter betaald voetbal en ondernemer. Ondernemers Peelland nodigt ondernemers uit de regio van harte uit te komen luisteren naar deze, ongetwijfeld boeiende, spreker. Aansluiten bij het voorafgaande diner is ook nog mogelijk.

De in Enschede geboren Bas Nijhuis begon op zijn vijftiende al met fluiten bij de amateurs. In 2005 floot hij zijn in eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel wordt hij één van de topscheidsrechters van Nederland. Vanaf het jaar 2011 fluit hij ook in de Champions League. Samen met scheidsrechter Björn Kuipers zit hij in de Elite Groep van de UEFA, een groep waarin de bond de beste scheidsrechters plaatst. Naast scheidsrechter is Bas ook ondernemer. Bas is in het bezit van twee bakkerijen. Maar ook voor die tijd was hij al ondernemer, toen in zijn eigen slagerij.

Wat anderen over Bas zijn presentatie zeggen:
Bas had van zowel voetballiefhebbers als van degenen die er geen verstand van hebben alle aandacht, van begin tot eind. In zijn dynamische, boeiende, leerzame en humorvolle interactieve presentatie werden we meegenomen in de wereld van voetbal, media en marketing.

 

Meer weten over Bas Nijhuis en zijn kijk op zaken, schrijf je in voor zijn presentatie en eet vooraf gezellig mee.

Kosten voor gasten
Diner: € 35,00 (inclusief een drankje)
Presentatie: je betaalt alleen je eigen drankjes (met munten, te koop bij de receptie van Hotel West-Ende)

Al aangemeld

Ook aangemeld

Jean Troquet
Balans in Beweging

Daniel Perez
Fhris