donderdag 17 december 2020

GEANNULEERD ‘Altijd winnen. Alles is een wedstrijd!’ – Jack Plooij

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
18:30 uur
Aanvang 3-gangen diner
20:30 uur
Gastspreker Jack Plooij
22:00 uur
Netwerkborrel

In ons jubileumjaar sluiten we graag aan bij een andere bijzondere gebeurtenis. De Formule 1 races op het circuit van Zandvoort. We hadden onze leden willen meenemen naar het circuit. Dat bleek niet haalbaar dus brengen we de Formule 1 naar Helmond, in de persoon van presentator en pitreporter Jack Plooij.

Hij deed jarenlang verslag vanuit de pitstraat in de Formule 1 en staat nu iedere wedstrijd voor de camera van Ziggo Sport. Hij interviewt, presenteert en geeft commentaar tijdens de verschillende races. Verder is Jack (co-)auteur van verschillende boeken over de autosport, waaronder F1 2016; Wat een jaar! En F1 2017 oorlog op de baan.

Jack legt in zijn lezingen en presentaties de link legt tussen autosport en het bedrijfsleven. Het feit dat er maar elf personen over de hele wereld verslag doen vanuit de pits van de Formule 1 maken Jack’s voordrachten uniek. Zeker omdat hij als enige Nederlandse pitreporter de toekomstige wereldkampioen Max Verstappen iedere race voor zijn camera heeft.

Diner: € 35,00 (inclusief een drankje)
Presentatie: je betaalt alleen je eigen drankjes (met munten, te koop bij de receptie van Hotel West-Ende)

Biografie
Tussen 2000 en 2009 presenteerde en verzorgde Jack het commentaar voor verschillende autosportprogramma’s van SBS en RTL. Sinds de Formule 1 Grand Prix in Australië 2016 is Jack presentator en pitreporter voor Ziggo Sport. Jack is de verslaggever die de gladiatoren der Formule 1 aan de tand voelt als ze uit hun auto stappen. Zo was Jack de eerste die Max in het Nederlands te woord stond na zijn legendarische overwinning in Spanje. Deze overwinning wordt ook besproken in het boek ”F1 2016; Wat een jaar!” waarvan Jack co-auteur is. Samen met zijn collega Olav Mol doet Jack alweer bijna 10 jaar verslag vanaf de mooiste en snelste circuits ter wereld. Vroeger waren het Michael Schumacher, Jacques Villeneuve en Jos Verstappen die voor zijn microfoon en camera verschenen; nu zijn het dus Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en natuurlijk Max die de goedlachse Amsterdammer te woord staan voor Ziggo Sport. Het boek F1 2017 oorlog op de baan schreef hij samen met Olav Mol. Daarnaast zijn Plooij en Mol samen te zien in het theater met de F1 Show! Naast zijn werk als pitreporter is Jack tandarts-implantoloog en werkt hij door heel het land in diverse klinieken.

 

Aanmeldingen