donderdag 8 september 2022

Bedrijfsbezoek Van Rijsingen

08:00 uur
Ontvangst
08:30 uur
Start rondleiding
10:00 uur
Einde
uur

Op donderdag 8 september brengen we een bezoek aan vanRijsingengreen

vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies die zich met vollegrondsgroente bezighouden: vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts. De divisies delen behalve groenten en kennis van groenten, ook een hoger doel met elkaar: zero waste. We willen niets verspillen en alles tot op de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.

100% van de groente gebruikt, geen verspilling

Samenwerking, waar vanRijsingengreen zich altijd en overal sterk voor maakt, moet volgens ons met name gericht zijn op innovatie in de breedste zin van het woord. Innovatie van ideeën, denkpatronen, producten, diensten, systemen, technieken en processen. Daarbij moet het niet alleen gaan om nieuwer en beter, maar ook om milieuvriendelijker en energiezuiniger en dus om duurzamer.

Duurzaamheid is volgens ons een absolute must om blijvend succesvol te kunnen zijn. Ook op dit gebied speelt de groep een voortrekkersrol. Zo werkt zij bij voorkeur samen met partners in de eigen regio (minder transport en dus minder energieverbruik en minder milieuvervuiling), produceert zij veel van haar producten onder Milieukeur en ontwikkelt zij uit verschillende nevenstromen nieuwe, commercieel interessante producten. Vooruit kijken is niet alleen van ecologisch, maar ook van economisch belang. vanRijsingengreen is zich daar terdege van bewust en werkt daarom continue, samen met haar partners, aan meer duurzaamheid.