donderdag 14 oktober 2021

Bedrijfsbezoek A. Jansen BV in Son

08:00 uur
Ontvangst bij A. Jansen locatie Son
uur
Rondleiding
10:30 uur
Einde

Binnen 5 jaar 99,9% circulair

 

Ons eerste bedrijfsbezoek van 2021 is bij A. Jansen B.V., van die grote betonnen Legioblocks waarvan ze er al zo’n 2.500.000 geleverd hebben in West Europa, de USA en Azië. Janssen B.V. is meester in het circulair ondernemen op het gebied van beton, prefab beton, betonblokken, grond- en sloopwerken, wegenbouw, saneringen, recycling, transport en verhuur.

Ze behandelen meer dan 1,2 miljoen ton aan niet vervuilde afvalstromen per jaar. Hiervan wordt 95 % al binnen het bedrijf hergebruikt of gerecycled tot hoogwaardige, gecertificeerde producten. Ze hebben de ambitie om binnen 5 jaar zelfs 99,9% circulair te zijn. We horen het verhaal uit eerste hand en kijken rond op de locatie in Son.