donderdag 21 februari 2019

Samen op reis naar de Sport- en Beleefcampus in 2023

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
18:30 uur
Aanvang 3-gangen diner
20:30 uur
Gastspreker Leon Vlemmings
22:00 uur
Netwerkborrel

Samen op reis naar de Sport- en Beleefcampus in 2023

Speciale gast en spreker deze avond is Leon Vlemmings, sinds maart 2018 algemeen directeur van Helmond Sport en al zo’n twintig jaar zelfstandig ondernemer. Als specialist in Topsportkunde helpt hij mensen en organisaties hun wendbaarheid en organisatiekracht te vergroten. Leon Vlemmings heeft een boeiend verhaal te vertellen over de toekomst van Helmond Sport en de ontwikkeling van de Sport- en Beleefcampus op de Braak, klaar in 2023. Een verhaal over (tegenvallende) sportieve prestaties en sportief partnerschap.

Zelf zegt hij er het volgende over:

“Toen mij gevraagd werd of ik interesse had om algemeen directeur te worden van Helmond Sport was ik allereerst nieuwsgierig naar het grote verschil in sportieve prestaties en het aantal bezoekers van de afgelopen vijf jaar ten opzichte van de periode 2003-2013. Die staan haaks op elkaar. Hoe komt dat? Wat me verder boeit is het mooie toekomstperspectief dat Helmond Sport heeft door het nieuwe multifunctionele stadion en de Sport- en Beleefcampus waar in 2023 top- en breedtesport, onderwijs en zorg bij elkaar komen. Wat vraagt dat van een Betaald Voetbal Organisatie? Wat moeten wij leveren, betekenen?”

“Om ervoor te zorgen dat we sportief beter gaan presteren én een sterke partner zijn in 2023, hebben wij kritisch naar onszelf gekeken. In augustus 2018 hebben wij een meerjarig beleidsontwikkelingsplan gepresenteerd waarin wij aangeven hoe Helmond Sport haar toekomst ziet en gaat vormgeven. Helmond Sport kan een unieke rol spelen in de Sport- en Beleefcampus, mits wij waarde creëren op sportief, zakelijk, cultureel en op maatschappelijk vlak. Waarde creëer je alleen met anderen en dat stelt in deze tijd andere eisen aan Helmond Sport. Hoe gaan we dat doen?”

“Dit verhaal wil ik graag met jullie delen en meteen de vraag stellen wat we voor jullie kunnen betekenen? Alles onder de titel: Samen op reis naar de Sport- en Beleefcampus in 2023.”

Uiteraard beginnen we de avond met een heerlijk diner en sluiten we af met een gezellige borrel. Hotel Westende is weer klaar voor ons.

Kosten voor gasten: € 35,00 per persoon.

Aanmeldingen

Ook aangemeld

Pieter Willemse
Coso by Arobs

Leon Vlemmings
Helmond Sport

Ron Henderickxs
Sligro

JEFFREY OTTEN
SolarUnie

Gülnur Nielen - Saridayi
Pure Food & Pure Taste

Jan Gielen
INctrlg

Anouk Goedhart
Anouk Goedhart