donderdag 8 november 2018

Gastspreker Jan-Paul Beukema

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
18:30 uur
Aanvang 3-gangen diner
20:30 uur
Gastspreker
22:00 uur
Netwerkborrel

The Dark Web

Op donderdagavond 8 november 2018 organiseert Ondernemers-Peelland de laatste bijeenkomst van dit jaar en richten we ons opnieuw op de toekomst.
Vanavond ontvangen we onze jongste spreker ooit over een misschien wat verontrustend onderwerp: The Dark Web.

Jan Paul Beukema is net 19 jaar en thuis in duistere zaken.

Hij neemt ons mee naar het dark web. Een domein op het internet waar wij als brave burgers niet (zo snel) komen. Want waarom zou je hard drugs, wapens, een huurmoordenaar of een nieuwe identiteit willen bestellen? Toch is het volgens Jan Paul Beukema belangrijk dat we er weet van hebben.

Wij zijn benieuwd naar zijn verhaal. Jij ook? Schrijf je dan nu in voor de bijeenkomst van donderdag 8 november aanstaande.

Jan Paul vertelt niet alleen, we krijgen een live demonstratie van hoe het dark web werkt. Net als Bol.com worden je bestellingen namelijk keurig in brievenbus of aan je voordeur afgeleverd. Hoe werkt dat en hoe ziet dat er dan uit? Waar moet je rekening mee houden en wat moeten/kunnen wij als ondernemers nou met dat Dark Web? En waarvoor moeten we oppassen?

Ben je erbij, dan heb je de volgende dag gegarandeerd iets te vertellen op de zaak! Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Toch?

 Jan Paul Beukema is online (interactie) expert en radio host. We kwamen hem op het spoor via de zus van ons bestuurslid Hanneke Bos. Janine Bos is oprichter van de Young Advisory Board, waar Jan Paul aan verbonden is. De YAB helpt ondernemers en overheid met innoveren. Hun motto: We don’t tell you what you want to hear, we say what you need to hear. Hoe verfrissend is dat!

Aanmeldingen

Ook aangemeld

Arno Heijmans
De Persgroep Nederland

Albert Beckers
Claassen, Molenbeek & Partners

Peggy van de Vijfeijken
Stichting VIPE