donderdag 15 maart 2018

Gastspreker Diederik Jekel

18:00 uur
Ontvangst in Hotel West-Ende
18:30 uur
Aanvang 3-gangen diner
20:30 uur
Gastspreker
22:00 uur
Netwerkborrel

Verbeter de kenniseconomie

De sprekers van 2018 bereiden ons allemaal voor op de (nabije) toekomst.
Te beginnen met Diederik Jekel.

Zijn levensdoel is technologie en wetenschap toegankelijk en leuk maken voor mensen zonder wetenschappelijke achtergrond. Dat doet hij op radio, tv, in artikelen en boeken én op donderdag
15 maart in een presentatie voor Ondernemers Peelland. Diederik Jekel, wetenschapsjournalist en vaste tafelgast bij De Wereld Draait Door, neemt ons mee naar de toekomst waarin snelle technologische ontwikkelingen een bepalende rol spelen in ons leven, werk en onderneming. Overzie jij wat er gaat gebeuren en ben je daar klaar voor?

Voordat we ons laten verrassen door de inzichten van deze bijzondere spreker, serveert Hotel West Ende natuurlijk weer een heerlijk diner. Met wie wil jij deze bijzondere avond delen? Behalve leden zijn ook introducés van harte welkom. Als introducé betaal je voor diner en spreker € 35,00.

Wil je als introducé alleen naar de lezing van Diederik Jekel komen, dan kan dat natuurlijk ook. Voor de lezing kunnen meerdere gasten uitnodigen, als het maar ondernemers zijn. De aanmelding verloopt dan via Eventbrite.

Aanmeldingen

Ook aangemeld

Frans Razenberg
RSW Accountants en adviseurs

Antoine van Bragt
RSW Accountants en adviseurs

Geert Jan Engbers
Kemie B.V.

Rob Rijnen
Senzer

Adriaan Albers
Gorilla CAF

Peter de Witte
Innovatiehuis de Peel