woensdag 16 november 2022

Bedrijfsbezoek Schunk Xycarb

08:00 uur
Ontvangst
08:30 uur
Start rondleiding
10:00 uur
Einde

In het hart van de technologie

Ook voor dit bedrijfsbezoek blijven we dit jaar in Helmond. We bezoeken op woensdag 16 november  Schunk Xycarb Technology

Schunk Xycarb Technology is de toonaangevende wereldwijde leverancier van met siliciumcarbide (SiC) gecoate grafiet-, kwarts-, keramiek- en siliciumverbruiksproducten en aanverwante technologische diensten voor de micro-elektronica-industrie.

Schunk Xycarb Technology produceert hightech onderdelen voor proceskamerapparatuur voor de productie en verwerking van wafels, inclusief toegewijde technische ondersteuning van de klant. Onze geavanceerde oplossingen maken toonaangevende productie mogelijk van de volgende generatie halfgeleider-, opto-elektronica-, zonne- en siliciumproducten en -toepassingen. Schunk Xycarb Technology is een businessgroep van de Schunk Group en heeft haar hoofdkantoor in Helmond.