woensdag 9 maart 2022

Bijeenkomst met spreker Jack Plooij

17:30 uur
inloop voor ALV, ALLEEN VOOR LEDEN
18:00 uur
Aanvang ALV ALLEEN VOOR LEDEN
18:30 uur
Ontvangst gasten in Hotel West-Ende
18:45 uur
Aanvang diner voor leden en gasten
20:30 uur
Presentatie door Jack Plooij
22:00 uur
Netwerkborrel

Dit jaar gaan we graag van start met een spreker die we al sinds ons jubileumjaar in 2020 graag wilden horen. De Formule 1 hield ons tot de laatste race in 2021 in spanning. Presentator en pitreporter Jack Plooij vertelt hier graag over.

Hij deed jarenlang verslag vanuit de pitstraat in de Formule 1 en stond iedere wedstrijd voor de camera van Ziggo Sport. Hij interviewt, presenteert en geeft commentaar tijdens de verschillende races. Verder is Jack (co-)auteur van verschillende boeken over de autosport, waaronder F1 2016; Wat een jaar! En F1 2017 oorlog op de baan.

Jack legt in zijn lezingen en presentaties de link legt tussen autosport en het bedrijfsleven. Het feit dat er maar elf personen over de hele wereld verslag doen vanuit de pits van de Formule 1 maken Jack’s voordrachten uniek. Zeker omdat hij als enige Nederlandse pitreporter de  wereldkampioen Max Verstappen iedere race voor zijn camera heeft.

Biografie
Tussen 2000 en 2009 presenteerde en verzorgde Jack het commentaar voor verschillende autosportprogramma’s van SBS en RTL. Sinds de Formule 1 Grand Prix in Australië 2016 is Jack presentator en pitreporter voor Ziggo Sport. Jack is de verslaggever die de gladiatoren der Formule 1 aan de tand voelt als ze uit hun auto stappen. Zo was Jack de eerste die Max in het Nederlands te woord stond na zijn legendarische overwinning in Spanje. Deze overwinning wordt ook besproken in het boek ”F1 2016; Wat een jaar!” waarvan Jack co-auteur is. Samen met zijn collega Olav Mol doet Jack alweer bijna 10 jaar verslag vanaf de mooiste en snelste circuits ter wereld. Vroeger waren het Michael Schumacher, Jacques Villeneuve en Jos Verstappen die voor zijn microfoon en camera verschenen; nu zijn het dus Sebastian Vettel, Lewis Hamilton en natuurlijk Max die de goedlachse Amsterdammer te woord staan voor Ziggo Sport. Het boek F1 2017 oorlog op de baan schreef hij samen met Olav Mol. Daarnaast waren Plooij en Mol samen te zien in het theater met de F1 Show! Naast zijn werk als pitreporter is Jack tandarts-implantoloog en werkt hij door heel het land in diverse klinieken.

Kosten diner voor gasten: € 37,50

Voorafgaand aan  het diner en de presentatie van Jack Plooij  zal de Algemene LedenVergadering gehouden worden. Deze is alleen voor leden en vangt aan om 18.00 uur.

Gasten ontvangen we graag vanaf 18.30 uur.

Aanmeldingen

Ook aangemeld

Miriam de Haan
MIR-I-AM-STRONG

Gert Jan Vos
PensioenVos

Hans van Heugten
Hans van Heugten Interieurbouw

Eric Van Rijsingene
Van Rijsingen Green

Ruud van der Jagt
Matrho