Mark van de Westerlo wint de beker

vrijdag 18 mei 2018

Mark van de Westerlo had donderdag 17 mei jl. de primeur. Hij is de allereerste winnaar van de OP-Pubquiz wisseltrofee. Zoals hij sportief toegaf, had hij deze mijlpaal niet kunnen bereiken zonder de andere leden van team Geel.

Het was voor het eerst dat Ondernemers Peelland een Pubquiz organiseerde. Het doel van de quiz was om elkaar aan de hand van allerlei vragen beter te leren kennen. Dat doel is zeker bereikt. Iedereen kwam aan het woord en kreeg de gelegenheid meer te vertellen over het onderwerp van de vraag. De vragen gingen over ieders business, persoonlijke en ludieke zaken en weetjes over de Peel. Quizmaster Ivo van Rossum gaf evenwichtig en kalm leiding aan de soms wat balorige OP-ers. Organisator en enig (omkoopbaar) jurylid Hanneke Bos hield de vinger streng aan de pols. Kortom, de sfeer zat er goed. Ook dankzij de door Hotel West Ende geserveerde drankjes en overheerlijke snacks. Een goed gastheer bepaalt mede de sfeer. Dus dankjewel Frank en Pedro.

Wie niet geweest is, heeft echt wat gemist. Volgend jaar volgt mogelijk een nieuwe kans om mee te doen. Maar eerst: de Doedag van vrijdag 22 juni. We gaan met de trein naar Breda en hebben weer een fantastisch programma. Schrijf je alvast in. De officiële uitnodiging en het complete programma komen eraan.

Mark van de Westerlo wint de wisselbeker bij de eerste Ondernemers Peelland Pub Quiz.