De kracht van Ondernemers Peelland

donderdag 15 februari 2018

Via mijn Linked In account ontving ik pasgeleden het bericht: Cissy van Hoof heeft u genoemd in commentaar. Ze schreef: Aldi van Lierop kan ik van harte aanbevelen, ook engelstalig zeer sterk! Het was haar commentaar op een oproep van Jeroen Tijink van EPSN Workforce, een relatie van Cissy, (nog) niet van mij.

Jeroen schreef:
“EPSN Workforce Europe wil groeien! Dit doen we o.a. door onze ervaringen en verhalen (online) te delen met iedereen. Om die reden willen we per direct in contact komen met een freelance communicatiespecialist. Iemand die onze filosofie en werkwijze kan verwoorden in pakkende kreten en teksten. Aangezien we internationaal opereren zal de voertaal die we gebruiken Engels zijn. Het wordt helemaal mooi als iemand ook nog iets af weet van recruitment! Eens kijken of mijn netwerk mij kan voorstellen aan geschikte professionals…”

Ik stuurde Jeroen een bericht, we planden een afspraak en hadden een open en energiek gesprek waarin al meteen ideeën op tafel kwamen. We planden direct een vervolgafspraak en ik schreef een offerte. Begin april heeft EPSN nieuwe webteksten in het Nederlands en het Engels.

Dit vind ik een mooi voorbeeld van de kracht van Ondernemers Peelland. We komen als vereniging maximaal tien keer per jaar bij elkaar. Altijd met een leuk programma en/of lekker eten en drinken. Op zich is dat niet veel, maar genoeg om elkaar ook tussendoor op te zoeken, (nog) beter te leren kennen en, als het past, zaken te doen of elkaar aan te bevelen.

Dank je wel Cissy van Hoof. Tot ziens op donderdag 15 maart in Hotel West Ende. Ik ben benieuwd naar onze gastspreker Diederik Jekel. (met link naar programma)