Sheila Haasnoot

Sheila Haasnoot

SHE Art Gallery

Moderne kunstgalerie

Moderne kunstgalerie in Nuenen met kunst van deze eeuw. Schilderijen en sculpturen in vele stijlen en van verschillende materialen. Onze drempel is letterlijk heel laag. Een proefplaatsing of kunstadvies is zo geregeld.

De Huufkes 34
5674 TM Nuenen
0642621622
She@SheArtGallery.com
http://sheartgallery.com

De collectie kunst bij SHE Art Gallery is modern, onderscheidend en van voornamelijk Nederlandse kunstenaars! In een sfeervolle ambiance exposeren wij een grote collectie kunstwerken van professionele kunstenaars.

Wij hebben doorlopend een prachtige expositie van onze kunstenaars. Tevens organiseren wij thema- en solo- exposities, proeverijen en workshops. Ook hosten wij off-site vergaderingen en geven wij kunstadvies op maat voor kunstkoop, privé en zakelijk en zakelijke kunstlease.

Neem gerust eens een kijkje op onze agenda om een indruk te krijgen van wat er de komende maanden allemaal te zien en te beleven is op de galerie. Openingstijden zijn:

Woensdag 13-17 uur
Vrijdag 13-20 uur
Zondag 13-17 uur

NJOY ART

(ons motto) Genieten van kunst is waar kunst voor bedoeld is. Voor de grote of kleine genieter, de stille of uitbundige genieter. Voor een kunstkenner of juist niet. Openstaan voor kunst en binnenlaten wat je aanspreekt, dat is alles.

Kunstadvies.

Iedereen kan bij SHE Art Gallery terecht voor kunstadvies. Door een groot kunstenaarsnetwerk en kennis van en over hun werk, kunnen wij particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaanschaf.

Wij gaan op zoek naar kunst die bij jou persoonlijk of jouw werkomgeving past en de uitstraling van je bedrijf benadrukt. Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze kunstenaars of kunstcollectie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie Kunstadvies