Op weg naar 25 jaar Ondernemers Peelland

maandag 14 januari 2019

Het jaar 2019 is de opmaat naar ons 25-jarig jubileum in 2020, een prachtige mijlpaal. Dan zijn we al 25 jaar Brabants gemoedelijk, zoals het Eindhovens Dagblad afgelopen jaar meldde. Die warme, onderlinge verbondenheid faciliteren we ook in 2019 met een afwisselend en smakelijk programma.

Verbinding als thema

Voor het eerst in de geschiedenis van Ondernemers Peelland komen we niet acht maar tien keer bij elkaar. Verbinding leggen en verbondenheid koesteren lopen als een rode draad door het programma. We maken meer dan ooit gebruik van de kennis, kunde en relaties van ons eigen OP-netwerk en slaan de handen ineen met andere ondernemersverenigingen in de regio. Samen kunnen we meer.

Nieuwe gezichten

Voor de groei en bloei van onze ondernemersvereniging is het belangrijk dat we nieuwe mensen kennis laten maken met Ondernemers Peelland. Daarom stellen we (bijna) alle bijeenkomsten open voor gasten en vragen we alle leden om dit jaar hun ambassadeurschap voor OP extra krachtig in te zetten. Nieuwe gezichten zorgen voor een andere dynamiek en verrassende ontmoetingen. Zo houden we het lidmaatschap van Ondernemers Peelland boeiend en de vereniging levend. Kom gerust kennismaken.