KL’IK Brabant trapt af met event over Toekomstbestendig Ondernemen

vrijdag 7 september 2018

We kennen Cissy van Hoof natuurlijk van haar bedrijf CSupport. Om ondernemers in de regio met elkaar te verbinden heeft Cissy een nieuw bedrijf opgericht: KL’IK Brabant. Het eerste grote event, over Toekomstbestendig Ondernemen, vindt plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 november aanstaande. Alle leden van OP ontvingen al een gerichte uitnodiging voor de ULTRAnetwerkbrunch van vrijdag 16 november. Tot ziens op de Automotive Campus!

Het is tijd voor een nieuw evenement waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.” Cissy van Hoof sprong met partner Greetje van Beers in het gat ontstaan door het wegvallen van een aantal andere evenementen, waaronder de Bedrijven voor Bedrijvenbeurs. “We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe formule. Die hebben we gevonden. De nadruk ligt sterk op een inhoudelijk stevig en interessant programma. Kennismaken door kennisdelen en krachten bundelen.”

Dat er behoefte is aan een nieuwe opzet blijkt wel uit de enthousiaste medewerking aan het initiatief door een groot aantal partijen in de Brainportregio. “We hebben een aantal belangrijke strategische partners gevonden en krijgen de ruimte ons event te organiseren bijTNO Vehil opde Automotive Campus. Ook de Rabobank haakte aan, net als Brainport Eindhoven, het Innovatiehuis en Senzer. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking.”

De eerste gerichte uitnodigingen hebben we verstuurd aan alle netwerkverenigingen in de regio. Een uitnodiging speciaal voor de ULTRAnetwerklunch van vrijdag 16 november. Ik zie mijn collega OP-leden daar natuurlijk graag verschijnen. Ook op donderdag 15 november. Aanmelden voor de verschillende programmaonderdelen kan via de website waar we ook steeds meer de inhoud van het programma onthullen.”