Jubileumprogramma 2020 enthousiast ontvangen

donderdag 16 januari 2020

In 2020 bestaat Ondernemers Peelland 25 jaar. Om dat te vieren heeft het bestuur een bijzonder goed gevuld en interessant jaarprogramma samengesteld. Dit is het beste moment om lid te worden. Voor slechts € 320,00 (jaartarief) maak je alles van dichtbij mee:  de zeven diners, vier interessante presentaties, drie bedrijfsbezoeken, en dagtrip naar Rotterdam en een eindejaarsborrel. Het zijn allemaal smakelijke en boeiende bijeenkomsten waar je makkelijk contact legt met onze enthousiaste leden en hun gasten. Iedere ondernemer weet dat goede relaties het fundament zijn onder zijn of haar business. Aan dat fundament dragen we met onze vereniging graag een steentje bij.

In het kort
We beginnen het jubileumjaar adelijk met een exclusief bezoek aan Kasteel Helmond en een diner op locatie. We laten ons inspireren door twee sprekers uit de sportwereld: internationaal scheidsrechter en VAR-specialist Danny Makkelie (12 maart) en Formule 1 pit-reporter Jack Plooij (10 september). We bezoeken A. Jansen B.V (9 april), Skunk Xycarb Technology (8 oktober) en de Human Campus van de Driessen Groep (12 november). En, zoals ieder jaar bij Ondernemers Peelland, gaan we ook in 2020 een hele dag met elkaar op stap, naar Rotterdam: net als Helmond een stad van ‘Niet lullen maar poetsen!’. We delen veel en graag met gasten, maar dit uitstapje is exclusief voor leden.

Voel je uitgenodigd en meld je aan, meteen als lid of als gast bij een bijeenkomst naar keuze. We zien je graag komen bij Ondernemers Peelland.

Link naar het jaarprogramma