Mark Oidtmann

Mark Oidtmann

Carlton de Brug

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN SPORTIEVE MEETING, EEN TRAININGSKAMP MET JE TEAM OF GEWOON EEN HEERLIJKE OVERNACHTING INCL 10.000m2 SPORT EN ONTSPANNING, NEEM DAN EVEN CONTACT MET MIJ OP EN IK HELP JE VERDER!

Arkweg 3-17
5731 PD Mierlo
0492-678911
moidtmann@debrug.carlton.nl
http://www.carlton.nl/debrug

Carlton De Brug:
Hotelovernachtingen, zakelijke bijeenkomsten vergaderingen, trainingen, recepties, conferenties, events, incentives, (personeels) feesten, welness, health spa, zwembad, sauna, tennis, squash, fitness, voetbal trainingskampen en nog veel meer!

De Brug Active:
De Brug Active is het meest complete sport- en ontspanningscentrum in de regio. We zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Met de laatste trainingsprogramma’s en de nieuwste apparaten. Met persoonlijke begeleiding en coaching tijdens speciale programma’s. Maar we denken verder dan fitness. Tennis, squash, indoor golf of bowlen, het kan allemaal. En na een middagje wellness voelt jouw lijf zich weer als nieuw.

Voel je vrij om contact met me op te nemen:

✦ ✉ moidtmann@debrug.carlton.nl
✦ ✆ 0031 (0)492 678911
✦ www.carlton.nl/debrug
✦ www.debrugactive.nl

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezin en lekker op vakantie te gaan. Lekker naar de zon of genieten van verse sneeuw op de pistes in Frankrijk of Italië. Je zult me ook aan kunnen treffen op een hockey veld of de golfbaan!