Irene Bots-Coopmans

Irene Bots-Coopmans

Mettom

Werkgeven is een vak apart. Mettom weet dat als geen ander. Wij nemen daarom graag de rompslomp omtrent jouw personeel uit handen.

Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
040-8200398
06-36166861
i.bots@mettom.nl
http://www.mettom.nl

Werkgeven is een vak apart. Mettom weet dat als geen ander. Wij nemen daarom graag de rompslomp omtrent jouw personeel uit handen. Mettom neemt het juridisch werkgeverschap van je over maar je werknemer blijft alleen bij jou werkzaam. Je bepaalt zelf wie je aanneemt en wat zijn of haar salaris en functie wordt. Wij zijn er voor advies en begeleiding op HR-gebied, of om gewoon even te sparren! Je laat de complexiteit rondom het werkgeverschap over aan ons. Zo kan jij de focus houden op je core business.

De combinatie van het sparren met jou over je bedrijf, het adviseren op HR-gebied en dit verbinden met mijn netwerk is perfect. Dat vind ik ook het allerleukste om te doen!
In mijn rol als relatiebeheerder krijg ik er energie van om mee te denken over een passende oplossing voor jou en je personeel. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en oprechte interesse ga ik graag in gesprek over wat Mettom voor jou kan betekenen. Mijn ervaring als accountmanager bij Randstad en de Rabobank komen hierbij goed van pas. Als ik mijn tanden ergens in zet, dan ga ik er helemaal voor! Ik denk dat deze eigenschap in mijn functie heel belangrijk is.
Verder ben ik moeder van 3 geweldige kinderen en al jaren getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik vind het heerlijk om te sporten, te koken en lekker te eten met vrienden en familie. Daarnaast ben ik als organisatietalent actief bij de Ondernemer Van Het Jaar Verkiezingen Peel Noord en de jubilieumcommissie van Hockeyclub Gemert. Zo leer ik de ondernemers uit deze omgeving op een andere manier kennen.