Harold van der Horst

Harold van der Horst

2atwork.com

Wij zijn vormgevers van on- en offline media. Tevens verzorgen wij ook uw drukwerk en bouwen wij maatwerk websites en -shops.

Marshallstraat 18
5705 CN Helmond
0492-578290
06-10406701
h.vd.horst@2atwork.com
http://www.2atwork.com

2atwork.com

Passie voor het vak

Wij hebben passie voor het vak, voor de klant én voor het resultaat. Wij leveren dan ook een totaalpakket. En dat doen we al ruim 20 jaar! Van creatief idee tot kwalitatief eindproduct. Of je nu zoekt naar een aantrekkelijke website of webshop, een allesomvattende huisstijl of een partner om jouw bedrijf opnieuw vorm te geven. Wij helpen je bij de eerste hersenspinsels en gaan door tot iedereen tevreden is.

Onze diensten gaan verder dan grafisch ontwerp. Bij 2atwork lossen wij alle vraagstukken voor je op. Van pakkende slogan tot drukwerk en fotografie. En dat doen wij niet alleen! 2atwork staat voor samenwerken. Met ons team, maar vooral ook met de klant. Zo weten we zeker dat vraag en aanbod altijd samenkomt.

Wij houden van uitdagingen, meedenken en samenwerken en staan dicht bij de klant. In combinatie met onze ervaring en passie voor het vak zorgen wij voor een kwaliteitsproduct. Kwaliteit van leven én werken is voor ons belangrijk. Korte lijnen en informele contacten vinden wij belangrijk voor een goede samenwerking. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar een werkwijze die past bij de klant. Wij komen dan ook graag op de koffie om onze werkzaamheden verder toe te lichten.

• Top design: van drukwerk tot een volledige online-omgeving.
• Creatieve en conceptuele concepten die vorm geven aan de ideeën en wensen van de klant.
• Ruime ervaring met drukwerkbegeleiding. Wij gaan door tot jij het product in handen hebt!
• Professionele fotografie passend binnen elke stijl.

Wij dagen u graag uit.