Edwin Augustijn

Edwin Augustijn

Oostendorp Autogroep

Business to Business

Oostendorp Autogroep is een toonaangevend familiebedrijf en biedt u alle mogelijkheden van mobiliteit. De voordelen voor U als klant zijn, dat alle mobiliteitsvraagstukken beantwoord kunnen worden op een adres. Voor meer info ben ik bereikbaar op 06-52334698

Varenschut 5
5705 DK Helmond
06-52334698
e.augustijn@eabi.nl
http://www.oostendorp-auto.nl

Oostendorp Autogroep is een familiebedrijf bestaande uit inmiddels 15 vestigingen en is gevestigd in Zuid – Oost Brabant, Limburg en Gelderland.
De gevoerde merken zijn Toyota, Mazda, Hyundai, Nissan, Suzuki en Mitsubishi. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van mobiliteit, het leasen van alle merken en het herstel van schade aan uw voertuig.
Voor alle vragen kunt u bij mij terecht, ik ben voor u het aanspreekpunt. Onze specialiteit is de transitie naar elektrisch rijden. Ook zijn we een van de eerste autobedrijven die u waterstof auto’s kunnen leveren.
Nieuwsgierig geworden? U kunt mij bellen op 06-52334698.
Wij nodigen u bij deze uit om als u in de buurt van een van onze bedrijven bent, langs te komen voor een vers gezet kopje koffie. Graag laten wij u met trots met ons bedrijf kennismaken. Voor meer informatie www.oostendorp-auto.nl