Edwin Augustijn

Edwin Augustijn

Vakgarage Jan van Riel

Autobedrijf Jan van Riel in Riel is het bedrijf van directeur eigenaar Edwin Augustijn. Het bedrijf is inmiddels Vakgarage Jan van Riel geworden en aangesloten bij de landelijke keten Vakgarage. De voordelen voor de klant zijn, dat alle mobiliteitsvraagstukken beantwoord kunnen worden op een adres. Voor meer info ben ik bereikbaar op 06-30722802.

Zandeind 8
5133 AC Riel
06-30722802
e.augustijn@eabi.nl
http://www.autobedrijfvanriel.nl

Ea Business Improvement houdt zich bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen, om de verborgen verdiencapaciteit bloot te leggen en vervolgens te benutten.
Daarnaast is EA Autobedrijven bv een dochter van EA Business Improvement bv en heeft momenteel Autobedrijf Jan van Riel als werkmaatschappij.
Deze werkmaatschappij is momenteel in opbouw en heeft alle aandacht en inzet van Edwin Augustijn om hier een bloeiend bedrijf van te maken.
Autobedrijf Jan van Riel is er voor onderhoud en reparatie van alle automerken. In 1966 opgericht door Jan van Riel en op 1 februari 2017 is het autobedrijf overgedragen aan de nieuwe eigenaar Edwin Augustijn. Hiermee is het voortbestaan van dit ruim 50 jaar oude familiebedrijf gegarandeerd. Wij verzorgen naast onderhoud en reparatie ook APK-keuringen en schadeherstel geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen, voor zowel de particuliere, de zakelijke klant en de leaserijder. Wij zijn gecertificeerd LeaseProf Center en daardoor mogen wij in opdracht van diverse leasemaatschappijen en fleetowners onderhoud aan uw leaseauto en/of uw zakenauto doen. Inmiddels is Autobedrijf Jan van Riel toegetreden tot de landelijke keten van Vakgarage en kunt u profiteren van de voordelen van Vakgarage Jan van Riel. Wij nodigen u bij deze uit om als u in de buurt van Tilburg bent, langs te komen voor een vers gezet kopje koffie. Graag laat ik u met trots met ons bedrijf kennismaken. Voor meer informatie www.autobedrijfvanriel.nl