Aldi van Lierop

Aldi van Lierop

Aldi Schrijft

Vertel me jouw verhaal en ik geef je de kern terug. Mijn motto zegt het al; ik werk graag voor ondernemende mensen die met gemak een uur volpraten over hun drijfveren en doelen maar vastlopen als ze hun gesproken passie in geschreven tekst willen weergeven. Ik help je graag.

Opaalstraat 5
5706 DW Helmond
06-30124428
0630124428
aldi@aldischrijft.nl
http://aldischrijft.nl

De missie van Aldi Schrijft

De missie van Aldi Schrijft is dat jij je unieke zakelijke en persoonlijke verhaal in tekst met de wereld kunt delen. Of je die tekst nu digitaal of in print wilt publiceren, ik lever je maatwerk voor ieder media. In het Nederlands en in het Engels.

Voeg ook een goed verhaal toe aan je marketing mix

Verder werk ik aan een serie verhalen onder de titel: Ondernemen met Ziel & Zaligheid, want we hebben samen werk te doen voor het welzijn van mens en aarde. Veel ondernemers beseffen dat heel goed en zien dat puur geldgedreven werken een doodlopende weg is. Voor hen is het vanzelfsprekend om mens en aarde centraal te stellen in hun leven en onderneming, omdat hun onderneming hun leven ís. Het bedrijf is soms al meerdere generaties in de familie. Dat is een extra drijfveer om bewust bezig te zijn met de vraag: wat laat ik eigenlijk na aan mijn kinderen en kleinkinderen?

Ik vraag het ze rechtstreeks: Wat drijft jou? Uit bewondering voor hun motivatie en bewondering voor hun vasthoudendheid. In de serie Ondernemen met Ziel & Zaligheid vertellen zij hun verhaal. Ik schrijf ze op en geef ze door.

Welk verhaal kan ik voor jou schrijven? Bel of mail me gerust. T. 06 301 244 28 M. aldi@aldischrijft.nl.