donderdag 12 november 2020

Thema-avond: Werkgeluk in woord en daad – Brainport Human Campus

18:00 uur
Ontvangst bij Brainport Human Campus
18:30 uur
Programma en diner
21:30 uur
Netwerkborrel
uur

Donderdag 12 november 2020 zijn we te gast op een bijzondere locatie: de Brainport Human Campus in Helmond. De Brainport Human Campus is een initiatief van De Driessen Groep, in ruim 25 jaar uitgegroeid van familiebedrijf naar familie van bedrijven met een gezamenlijke passie: mens en werk verbinden in optimaal werkgeluk.

Samen werken, samen eten
Directeur Jeroen Driessen is terecht razend enthousiast over de jongste telg in de Driessen familie. Tijdens een rondwandeling over de Human Campus ontstaat er door zijn verhaal en alles wat hij laat zien een levendig beeld van hoe je werkgeluk dagelijks kunt faciliteren. Alleen de inrichting van de gebouwen maakt al blij. Ze bieden stuk voor stuk een bijzondere en inspirerende werkomgeving voor de circa 500 medewerkers van de Driessen Groep. Zoals het hoge, open en speels ingerichte Atrium met daarnaast De Brasserie. “De Brasserie vind ik de leukste ruimte in dit gebouw. Hier eten dagelijks zo’n 350 medewerkers, gratis. Dat doen we bewust. We zijn het afgelopen jaar heel hard gegroeid en dan loop je het risico dat je elkaar kwijtraakt. Wanneer je zoals wij de ambitie hebt om als familie te opereren, dan moet je een omgeving creëren waarin mensen elkaar tegenkomen en blijven kennen. Op de campus ontmoeten en versterken we elkaar.”

Over de vloer
“De centrale ruimtes in al onze gebouwen zijn ook beschikbaar voor events, productpresentaties en trainingen van andere organisaties. Hoe meer mensen we op de Human Campus over de vloer krijgen hoe liever we het hebben. Dus ik hoop op een hoge opkomst van Ondernemers Peelland op 12 november aanstaande. Ik laat jullie graag alles zien en daarna we eten gezellig samen in De Brasserie.”