donderdag 9 april 2020

GEANNULEERD – Binnen 5 jaar 99,9% circulair – Bedrijfsbezoek A. Jansen B.V.

08:00 uur
Ontvangst bij A. Jansen B.V. ( er is geen ontbijt)
10:00 uur
Afsluiting

Ons eerste bedrijfsbezoek van 2020 is bij A. Jansen B.V., van die grote betonnen Legioblocks waarvan ze er al zo’n 2.500.000 geleverd hebben in West Europa, de USA en Azië. A. Jansen B.V. is meester in het circulair ondernemen op het gebied van beton, prefab beton, betonblokken, grond- en sloopwerken, wegenbouw, saneringen, recycling, transport en verhuur.

Ze behandelen meer dan 1,2 miljoen ton aan niet vervuilde afvalstromen per jaar. Hiervan wordt nu al 95% binnen het bedrijf hergebruikt of gerecycled tot hoogwaardige, gecertificeerde producten. Ze hebben de ambitie om binnen vijf jaar zelfs 99,9% circulair te zijn. We horen het verhaal uit eerste hand en kijken rond op de locatie Helmond.

Ga mee en meld je meteen aan.

Aanmeldingen