Michel Letschert

Michel Letschert

Nico Berkers Kantoorefficiency BV

Compleet, deskundig en dichtbij NICO BERKERS KANTOOREFFICIENCY, dé eigentijdse kantoorvakhandel in Helmond. Bent u geïnteresseerd in een nieuw interieur, wenst u een sluitend advies omtrent uw documentenstroom, heeft u kantoorartikelen direct nodig of wilt u volledig ontzorgd worden: bij ons bent u aan het juiste adres!

Vossenbeemd 1b
5705 CL Helmond
0492-552255
06-26998139
michel@nicoberkers.nl
http://www.nicoberkers.nl

Nico Berkers Kantoorefficiency is een dynamisch bedrijf met een tiental gemotiveerde en enthousiaste medewerkers met een jarenlange ervaring, gevestigd op industrieterrein “Hoogeind” (2021) aan de Vossenbeemd 1b in Helmond.

Het assortiment omvat:

KANTOOR- EN PROJECTINRICHTING:
In onze showroom vindt u een overzicht van sfeervolle producten om de inrichting van uw bedrijfspand juist díe uitstraling te geven die bij u past.  Onze interieurarchitecten zullen u van meet af aan begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Dit alles uiteraard geheel volgens de nu geldende NEN- en ARBO eisen. Samen met u en onze fabrikanten staan wij voor een kwalitatief hoogwaardige, eigentijdse maar vooral representatieve inrichting.

MULTIFUNCTIONALS EN PRINTERS:
Met merken als Kyocera en Brother kunnen wij elk vraagstuk feilloos oplossen. Of het nu gaat om het digitaliseren van uw archief, het afdrukken van hoge kwaliteit kleurprints: wij denken met u mee!
Service, onderhoud en reparatie wordt door onze eigen technische dienst verricht. Over mogelijke onderhoudsvormen informeren wij u graag.

KANTOORARTIKELEN EN COMPUTERSUPPLIES:
Ons lidmaatschap van Quantore staat garant voor een ruim assortiment uitstekende Quantore huismerk producten. Daarnaast voeren wij uiteraard het volledige assortiment van alle bekende merken. Uw bestellingen worden in één levering franco bij u afgeleverd, zonder minimum factuurbedrag. Maar u kunt natuurlijk ook uw kantoorbenodigdheden komen ophalen in ons afhaalcentrum, want wij hebben een uitgebreid assortiment van alle producten in Helmond op voorraad!

Uiteraard zijn wij ook te vinden op het Internet. Op www.nicoberkers.nl kunt u naar hartenlust zoeken in onze digitale catalogus  en alle benodigde artikelen met bijbehorende prijsafspraken direct bestellen. U kunt uw oude bestellingen terugvinden, uw orderstatus bekijken, kostenplaatsen toekennen en putten uit een door het systeem samengestelde hotlist van door u meest frequent bestelde artikelen.